1 Yıl Önce Yazdık Şimdi İlgileniyorlar

Ak Parti Manisa Milletvekili Özdağ, elektrik bekleyen mahalleliyle buluştu.

Reklam
1 Yıl Önce Yazdık Şimdi İlgileniyorlar
26 Şubat 2018 - 11:19
Reklam
Gazetemizin 17 Nisan 2017 tarihli nüshasının sür manşetindeki haber başlığı şöyleydi: 'HAYATLARINDA HİÇ ELEKTRİK GÖRMEDİLER'
            Boyalı mahallesi sınırlarında, ancak yerleşim olarak Şahinkaya mahallesinin çok yakınında bir semtti orası. Adı Eşti idi. 7 hanenin oturduğu bu semtte, insanlar elektriğe hasretti.
            Hayvancılıkla uğraşıyorlardı. Hayatlarında elektrik yoktu. 64 yaşındaki Azize Aslan şunları söylemişti: 'Elektrik görmeden ölürsem, gözlerim açık gidecek.'
            Yine semt sakinlerinden, 7 yaşındaki Alpay astım hastasıydı. Buhar alabilmesi için elektrik lazımdı ona. Bizi, 'elektrik istiyorum' yazıl pankartla karşılamıştı.
            Yaklaşık 1 yıl sonra, bazı yayın kuruluşlarında konu tekrar gündeme taşındı.
            Geçtiğimiz günlerde; Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve beraberindeki heyet, Eşti semtine gelerek vatandaşlarla görüştü.
            Selçuk Özdağ burada yaptığı açıklamada; buranın elektrik derdini öğrenince gerekli araştırmayı yaptım. Gediz Elektrik AŞ yetkilileri ile görüştüm. Şu ana kadar 1 hane müracaat yapmış. Diğer hanelerinde müracaat etmesi lazım. 2018 yılı programında bu semtimizde tüm hanelere elektrik gelecek dedi.
            Eşti semti sakinleri gösterdiği ilgi ve çalışmadan dolayı Selçuk Özdağ'a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Reklam
Bu haber 2654 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum