Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

105 Yaşındaki Ayşe Nine Unutulmadı

Ak Parti Milletvekili Kıvırcık ve Başkan Akyol, ulu çınarı ziyaret etti.

Reklam
105 Yaşındaki Ayşe Nine Unutulmadı
13 Mart 2019 - 17:46
Reklam
Reklam
AK Parti Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Çiçekli Mahallesi'nde tek başına yaşayan, geçtiğimiz yıllarda evini cami yapımı için bağışlayan ve tek göz oda da yaşamını sürdüren ilçenin en yaşlısı 105 yaşındaki Ayşe Göktaş nineyi evinde ziyaret etti.  Kıvırcık bir süre Göktaş ile sohbet ettikten sonra kendisine karanfil ve çeşitli hediyeler vererek  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Kadınların güçlü Türkiye yolunda atılan adımların temel direği olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, "Kadınlarımız, güçlü Türkiye yolunda atılan adımların temel direğidir. Ülkemizin güzel günlere ulaşmasında kadınlarımızın büyük bir güce sahip olduğuna yürekten inanıyorum. Ülkemizin her geçen gün artan eğitim seviyesinin yanında kadınlarımızın da iş gücüne katılım oranı artacak. Kurtuluş savaşına mermi taşıyan, alın terinin en değerli sahipleridir kadınlarımız. Milli ve manevi değerlerimize uygun nesiller yetiştiren, özgür ve aydınlık geleceğimiz için emek harcayan tüm kadınlarımıza minnettarız" dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yaptığı açıklamada 'Yaşamın her anında bizlere umut veren yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak bizlere veren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Medeniyetimizde çok özel bir yere sahip, toplumsal hayatta önemli roller üstlenen, ürettikleri artı değerle ülkemizin gelişip güçlenmesine büyük katkı sağlayan Başta şehit ve gazilerin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4448 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum