5 Eylül'ü Coşkuyla Kutladık

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Reklam
5 Eylül'ü Coşkuyla Kutladık
07 Eylül 2017 - 17:04
Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı, coşkulu törenlerle kutlandı. Şehir merkezindeki törenlere; Kaymakam Vekili Kemal Balaban, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon komutanı J. Yzb Selim Kasacı, Cumhuriyet Savcısı Hakan Gürbüz ve çok kalabalık halk topluluğu katıldı.
            Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptı. Kurtuluş günü için ilçemize gelen Ak Parti Manisa milletvekili Uğur Aydemir ile CHP Manisa milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer konuşmalarıyla törenlere zenginlik kattı.
            Öğrencilerin okuduğu şiirlerle zenginleşen törenlerde, zeybek ve seğmen ekiplerinin oyunlarıyla heyecan doruğa çıktı. Şehzadeler Belediyesi mehter takımının gösterileri ise iliklerimizi titretti.
            Protokol daha sonra, temel atma törenleri için TOKİ bölgesine geçti. Burada Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni gerçekleştirildi. Törenlerin ardından vatandaşlara, Gördes Belediyesi tarafından pilav, lokma ve ayran ikramı yapıldı…









Reklam
Reklam
Bu haber 2349 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum