Aileler İçin İletişim Semineri

Öğrenci velileri için aile içi iletişim semineri düzenlendi.

Reklam
Aileler İçin İletişim Semineri
14 Ocak 2019 - 10:22
Reklam
Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yıl içerisinde düzenli olarak gerçekleştirdiği Aile İçi Eğitim Seminerleri devam ediyor. Bu eğitim döneminde 7.si düzenlenen eğitim semineri, Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans salonunda gerçekleşti.
Programa Manisa Valisi Ahmet  DENİZ, Kaymakam Bekir ABACI, Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Vali Ahmet DENİZ yaptı. Vali DENİZ konuşmasında şunları söyledi;
'Güçlü Türkiye için her zaman ilk sırada eğitim olmalı diyoruz. Vatanına milletine bağlı, milli manevi değerler taşıyan nesiller yetiştirmeliyiz. Çocuklarımıza ne verirsek karşılığını o şekilde alırız. Eğitim sadece okulda gerçekleşmez, mutlaka ailelerimizin de buna katkı sağlaması gerekir. Ülkemizi en güçlü ekonomiler içine dahil edeceksek, çalışan üreten nesiller yetiştireceksek bunun yolu onları hem aile içerisinde hem okulda iyi eğitmekten geçer'.
Vali Ahmet DENİZ, ayrıca Gördes'te eğitime büyük önem veren yöneticilere ve öğretmenlere teşekkürlerini dile getirdi.
Aile İçi İletişim Seminerinde Cumhuriyet Ortaokulu Rehber Öğretmeni Burcu Sayın, sunum yaptı. Slayt ve video destekli sunumu ilgiyle izlenen Sayın, öğrenci velilerine iletişim ve çocukların gelişimiyle ilgili pek çok önemli bilgi verdi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 5377 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum