Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Gençlik Danışma Meclisi Toplandı

Gençlik kollarının toplantısına Milletvekili Baybatur da katıldı.

Reklam
Ak Gençlik Danışma Meclisi Toplandı
03 Kasım 2018 - 18:09
Reklam
Reklam
Ak Parti Gördes İlçe Gençlik Kolları Danışma Meclis toplantısı, Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonunda yapıldı.
Toplantıya; AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, AK Parti Gördes Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, AK Parti Gördes İlçe Teşkilatı, Gördes Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Danışma meclisinde coşkulu bir konuşma yapan Gördes İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel; "Bizler Fatih'in, Alparslan'ın, Yavuz'un torunlarıyız... Bizler Gördesli Şehit Makbule Hanım'ın torunlarıyız. Bizler devletine milletine hakaret edenlerden, aşağılayanlardan olmadık, olmayacağız. 15 Temmuz'da olduğu gibi ülkemize ve milletimize yapılan her saldırı da ölümü göze alacağız, vatanımızı ve milletimizi savunmaktan bir adım geri durmayacağız. Bizim sadece gençlik kollarımızın ulaştığı icraatlara diğer partilerin ana kademeleri dahi ulaşamıyor. Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanımızla, meclis üyelerimizle, kadın kollarımızla ve teşkilatımızla uyum içerisinde sahada olmaya devam edeceğiz. Dava büyüklerimizle beraber yeniden ilçe belediyemizde ve büyükşehir belediyesinde Ak Partimizin Ak bayrağını dalgalandıracağız Allah'ın izniyle" dedi.
Toplantıda söz alan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, '2009 yılından beri hiçbir zaman maddi anlamda bir beklenti içerisinde olmadım. Tüm çalışmalarımızı Gördes'imize daha güzel nasıl hizmet edebiliriz şuuruyla hareket ettik. Gençlerimiz, Türkiye'nin geleceğimizin teminatıdır. Her dönem partimiz, gençlik kollarımızdan gücünü ve enerjisini almış geleceğe güvenle bakmıştır. Sizler gençlik kollarımız olarak sağlam durursanız, çalışırsanız liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendirir. Çok şükür bugüne kadar AK Parti bayrağını ilçemizde en iyi şekilde dalgalandırdık, bundan sonrada dalgalandırmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur yaptığı konuşmada; 'Cumhuriyet tarihimizde ülkemiz birçok badireler atlattı. Türkiye'miz güçlü bir ülke asla başaramayacaklar. Ülkemiz her zaman mazlumun yanında yer almıştır. Bizde Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz olduğu sürece ülkemiz her zaman dik duracaktır. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Birileri Cumhurbaşkanlığı seçimlerin rövanşını almaya çalışacaklar. Bizler çok çalışıp bununda üstesinden geleceğiz. 2019 yerel seçimde çok çalışıp Büyükşehir'i kazanmalıyız. 17 İlçemizin hepsini alsak, Büyükşehir'i alamazsak hiçbir kıymeti kalmaz. Büyük hizmetler için Büyükşehir'i almalıyız. 2019 Martta yapılacak olan Yerel Seçimde tekrar belediyeyi kazanarak Başkanımız Muhammet Akyol ile beraber istikametimize devam ettireceğiz. Burada bu seçimi kazanacağız' dedi.  
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5258 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum