Ak Partide O İsimler Konuşuluyor

Belediye Başkan Aday Adaylığı için 3 isim daha başvuru yaptı.

Reklam
Ak Partide O İsimler Konuşuluyor
16 Kasım 2018 - 18:05
Reklam
Yerel seçim heyecanı erken başladı. Şu anda kim aday olacak, hangi parti kimi aday gösterecek soruları bu heyecanın ilk basamağını oluşturuyor. MHP Büyükşehir adayını Cengiz Ergün olarak açıklayınca, gözler iktidar partisi Ak Partiye çevrildi.
            Manisa için AK Parti kimi aday gösterecek?
            Şu anda siyasi kamuoyunda dolaşan iki isim dikkat çekiyor. Bunlardan birisi Selçuk Özdağ. Daha önce Manisa milletvekilliği yapan Özdağ'a, adaylık konusunda şans verenler var.
            AK Partiden Büyükşehir adaylığı konuşulan diğer isim Recai Berber. AK Partinin ağır toplarından olan Berber, daha önce milletvekilliği ve bakanlık yapmıştı. Recai Berberin adaylık şansının yüksek olduğunu söyleyenler de var.
            Şu anda kamuoyunda ismi dolaşanlardan birisi de Savaş Çelebi. Aday adaylığını açıklayan Savaş Çelebi ağaç doktoru.
            Edinilen bilgilere göre; Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla bir temayül yoklaması yapacak ve buna göre Manisa Büyükşehir belediye başkan adayını belirleyecek.
AK Parti'nin Gördes Belediye başkan adayı kim olacak?
 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Muhammet Akyol'un, adaylığı kesin diyenlerin iddiası var.
            Akyol dışında adaylık için başka isimler de göze çarpıyor. Belediye meclis üyesi Ahmet Esen, eski ilçe başkanı Mehmet İnci ve Av. Muhterem Güzel, Gördes Belediye başkan adaylığı için konuşulan isimler arasında geçiyor.
            Gördes Belediye başkanlığına Ak Partiden aday olmak için; Muhterem Güzel, Mehmet İnci ve Ahmet Esen'in resmen müracaatta bulundukları gelen bilgiler arasında. Ak Partide mevzuat gereği Belediye Başkanı Muhammet Akyol, müracaatta bulunmuyor ve aday adayı kabul ediliyor.
Reklam
Reklam
Bu haber 3670 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum