Ak Parti'de Yeni Başkan Taner Yiğit

Gördes İlçe Başkanlığı'na Taner Yiğit atandı.

Reklam
Ak Parti'de Yeni Başkan Taner Yiğit
22 Eylül 2017 - 16:51
Reklam
Ak Parti Gördes İlçe Başkanlığı'na Taner Yiğit atandı. Eski İlçe Başkanı Mehmet İnci'nin yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, kongre öncesinde görev değişikliğine gidildi. İlçe Teşkilatında yapılan temayül yoklaması neticesinde Taner Yiğit ile birlikte 3 partilinin ismi genel merkeze gönderilmişti.
Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Gördes'le birlikte Manisa'nın 5 ilçesinde daha yapılan atamaları sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre Soma, Selendi, Kırkağaç, Demirci ve Akhisar ilçe başkanlıklarına da yeni isimler atandı. Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Manisa İl Başkanı Berk Mersinli'nin yaptıkları toplantı neticesinde ilçe başkanları netleşti. Mersinli, teşkilat binasında yaptığı açıklamayla göreve atanan isimleri duyurdu ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Edinilen bilgiye göre Ak Parti Gördes ilçe teşkilatı önümüzdeki bir ay içerisinde ilçe kongresini yapacak. Kongreye tek liste ile gidilmesi bekleniyor. Kongre ile birlikte gençlik kolları ve kadın kollarında da yeni bir yapılanma yaşanacağı tahmin ediliyor.
Ak Parti İlçe Başkanı Taner Yiğit yaptığı açıklamada: 'Çok önemli bir sorumluluğu üstlendiğimin farkındayım. Bana bu görevi layık gören yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Partimizi ve davamızı Gördes'te daha ileri noktalara taşımak için bütün gücümüzle çalışacağız' dedi. 
Reklam
Bu haber 4458 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum