Akhisardaki Gördesliler Dernek Kurdu

Hemşerilerimiz Akhisarda bir dernek çatısı altında toplanıyor.

Reklam
Akhisardaki Gördesliler Dernek Kurdu
07 Kasım 2016 - 15:52
Reklam
Akhisar'da yaşayan hemşerilerimiz, birlik ve beraberlik içinde olmak adına önemli bir adım atarak Gördesliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini kurdu.
Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Nadir German, amaçlarının Gördesliler arasında birlik, beraberlik tesis etmek, ekonomik ve sosyal dayanışmayı sağlamak, dostlukları pekiştirmek, gurbetteki üyelerini buluşturmak olduğunu belirterek, 'bizim kültürümüzde dostluk var, dayanışma var, kardeşlik var, edep var ahlak var' dedi.
Dernek başkanı Nadir German 'Yurdumuzun her köşesi değerlidir. Her yörenin belirli inanışları, tarihi, kültürü, yaşam felsefesi vardır. Bu değerlerin, yıllardır süregelen varlıkların devamlılığını sürdürecek olanlar bu yerlerin mensuplarıdır.' diyerek faaliyetlerine en kısa sürede başlayacaklarını ifade etti. Gördesin 56 mahallesiyle geçmişteki değerlerini, gelecek nesillere taşınmasına yardımcı olmayı, yörenin tanıtılmasına ve kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.
Akhisar Gördesliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Nadir GERMAN (Yön. Kur. Bşk.), Tahsin ARSLAN, Tuncay ÇELİK, Mehmet NAYMAN, Halil AY, Ahmet YUMUK, Mehmet Ali DEDE, Basri EROĞLU.
Reklam
Reklam
Bu haber 3077 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum