Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akpınar Pınarbaşı Arası Asfaltlandı

Akpınar, Kaşıkçı ve Pınarbaşını birbirine bağlayan yollar asfaltlandı.

Reklam
Akpınar Pınarbaşı Arası Asfaltlandı
06 Ağustos 2016 - 01:18
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçemize bağlı Akpınar, Kaşıkçı ve Pınarbaşı mahallelerini birbirlerine ve ilçe merkezine bağlayan yolda asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarla vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için 9 kilometrelik asfalt atıldı.
2016 yılı asfalt sezonunun başlamasının ardından il genelinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmaları gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır asfalt çalışmaları yapılmayan birçok yolu yepyeni ve modern bir görüntüyle beraber daha konforlu ve güvenli hale getiriyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes'e bağlı Akpınar, Kaşıkçı ve Pınarbaşı mahallelerini birbirlerine ve ilçe merkezine bağlayan yola 9 kilometrelik asfalt uygulaması yapıldı.
Yıllardır asfalta hasret kalan yolların Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde yapılan çalışmalarla birlikte asfalta kavuştuğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 'Gerçekleştirilen asfalt uygulaması ile trafik güvenliğini tehlikeye düşüren yoldaki deformasyonlar giderildi. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2648 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum