Akpınar'da HİS Göleti Bakıma Alındı

Büyükşehir ekipleri alanı temizliyor.

Reklam
Akpınar'da HİS Göleti Bakıma Alındı
14 Aralık 2020 - 10:35
Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, ilçemiz Akpınar Mahallesi'nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik ve bakım çalışmaları başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hayvansal üretim yapan vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda mevcut göletlerde bakım çalışmaları yaparak, üreticilerin göletlerden en üst düzeyde faydalanması hedefleniyor. Gördes'e bağlı Akpınar Mahallesi'nde bulunan hayvan içme suyu (HİS) göletinde temizlik ve bakım çalışmaları başladı.
Mevcut göletlerin zaman içinde toprak ve balçıkla dolması, su tutma kapasitelerinin azalması ve temizlik ihtiyaçları nedeniyle, mahalle muhtarının talebi üzerine harekete geçilerek, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından arazide etüt çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda gölette temizlik ihtiyacı olduğu ekipler tarafından tespit edildi. Yapılan etütler neticesinde oluşturulan program dahilinde hayvan içme suyu göletinin temizlenmesi ve genişletilmesi için gerekli çalışmalar Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışması sonrası gölet, üreticiler için daha verimli hale getirilecek.
Reklam
Reklam
Bu haber 9952 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum