Akşener'den Ak Parti'ye Sürpriz Ziyaret

Meral Akşener,ilçemizden ayrılırken Ak Parti Seçim Bürosuna Uğradı.

Reklam
Akşener'den Ak Parti'ye Sürpriz Ziyaret
15 Mart 2019 - 18:31
Reklam
İlçemize ziyaretinde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Meral Akşener; halkımıza hitap ettiği konuşmasında, birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptı ve siyaset yüzünden birbirinizi kırmayın dedi. Konuşmasının genelindeki bu yapıcı üslup, büyük ilgi ve takdir gördü.
            Akşener Gördes'ten ayrılırken, bir büyük sürprize imza attı. Seçim bürosundan ayrılıp Demirci istikametine yöneldiğinde, halkın yoğun ilgisi devam etti. Bu arada Akşener'i taşıyan otomobil bir anda durdu.
            Akşener ve İYİ Parti İl başkanı Hasan Eryılmaz, birlikte AK Parti seçim bürosuna yöneldi. AK Parti belediye meclis üyesi Ahmet Esen tarafından karşılanan Akşener; 'Seçimlerde sizlere başarılar diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz devam etsin' dedi.
            Gördes Belediye Meclis Üyesi Ahmet Esen de bu temenniye, 'Biz de size başarılar dileriz' dedi. Akşener daha sonra aracına binerek, Demirci'ye doğru hareket etti.
            Akşener'in konuşmasında kullandığı birleştirici üslup ve samimiyeti, AK Parti seçim bürosunu ziyaret ederek göstermesi, Gördes'te günün konusu oldu.
Reklam
Reklam
Bu haber 6863 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum