Bağımlılığın Zararları Anlatıldı

MYO ve KYK'nın ortak projesinde öğrencilere seminer verildi.

Reklam
Bağımlılığın Zararları Anlatıldı
15 Aralık 2018 - 17:19
Reklam
Gördes Meslek Yüksekokulu ve KYK Gördes Molla Gürani Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nun birlikte organize ettiği eğitim programları öğrencilere büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda düzenlenen 'Madde Bağımlılığıyla Mücadele' konulu konferans Gördes MYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Programa Gördes MYO Müd.Yrd. Ögr.Gör.Ali Taha İnce, Yüksekokul Sekreteri Rüçhan Aras, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Erden, KYK Molla Gürani Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, yurt personeli ve öğrenciler katıldı.
Gördes Toplum Sağlığı Merkezinde Görevli Dr. Nazire Nagihan Yağın ve Güneşli Ortaokulu Rehber Öğretmeni Emre Akışlı'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansı öğrenciler büyük ilgiyle dinledi.
Öğrencilere seslenen Rehber Öğretmen Akışlı, sadece merak için bile bir kere madde kullanmanın ciddi bağımlılık yaratabileceğini ve gençleri geri dönüşü olmayan bir yola sürükleyebileceğini belirtti. Zamanında önlem alınması gerektiğini vurguladı.
Dr.Yağın ise hayatının en değerli dönemini yaşayan gençlerimizin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi insanı tüketen maddelerden uzak durması gerektiğini ifade etti. Biyolojik olarak vücudun nasıl çöktüğünü örneklerle gösterdi.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Erden programda söz alarak, 'gençlerimizi spor yaptığında, sağlıklı yaşamı tercih ettiğinde zararlı alışkanlıklardan kurtulabilir' dedi ve yüksekokul öğrencilerini Belediye Kapalı Spor Salonuna davet etti.
Konferans sonrasında KYK Yurt Müdürlüğünün düzenlediği satranç ve masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Reklam
Reklam
Bu haber 1941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum