Balıklı Mahallesinde Elektrik Sevinci

Çambeyli semtiyle ilgili yayınımız ses getirdi, yetkililer harekete geçti.

Reklam
Balıklı Mahallesinde Elektrik Sevinci
26 Mayıs 2017 - 09:22
Reklam
            Onların derdini, geçen yıl Ekim ayında gündeme taşımıştık. Haberimiz ulusal medyada da geniş yer bulmuştu. O dert şimdi çözüme kavuşuyor. Yıllardır çaresizlik içerisinde kıvranan insanların yüzü gülüyor.
            Balıklı mahallesinin Çambeyli semtinde, yaklaşık 20 hane yıllardır elektriğe hasretti. Hayvancılık ve tarımla uğraşan ve yaklaşık 150 kişinin yaşadığı bu semtin elektrik derdi bir türlü çözülememişti.
            Konuyla ilgili yaptığımız haberler büyük yankı uyandırmıştı. Daha sonra Gediz Elektrik yetkilileri gazetemizi arayarak, meseleyle ilgilendiklerini, 2017 programında Çambeyli semtine elektrik verileceğini söylemişti.
            Geçtiğimiz günlerde bölgede çalışma başlatıldı. İki adet ana trafo kuruldu ve elektrik direkleri dikilmeye başlandı. Yılların hayali gerçeğe dönüşmeye başladı. Tarım mevsiminin başladığı şu günlerde Çambeyli sakinleri elektriğe kavuşmanın heyecanını yaşıyor.
            Gelişmeler bu derdin sembol ismi Arif Demir'i mutlu etti en çok. 'Çakmak Çakan Adam' motifiyle basında yer alan Arif Demir, yıllarca mahalleye gelen politikacılara çakmak çakarak, elektrik derdine işaret etmişti.
            Balıklı mahallesi Muhtarı Nuri Urhan, yaptığı açıklamada; 'Çok sevinçliyiz. Yılların derdi bitiyor. Çambeylideki vatandaşlarımız tarım ve hayvancılığı elektrik sayesinde daha verimli yapacak. Gördes Gazetesine derdimizi gündeme taşıdığı için teşekkür ediyorum.  Gediz Elektrik yetkililerine de sesimize değer verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 1885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum