Balıklı ve Dereçiftlikte Dere Temizliği Tamam

Her iki mahallenin dereleri temizlendi.

Reklam
Balıklı ve Dereçiftlikte Dere Temizliği Tamam
03 Kasım 2018 - 17:34
MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçemize bağlı Balıklı ve Dereçiftlik Mahallelerinde bulunan derelerde temizlik çalışmasını tamamlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyor. MASKİ, ilçemiz bağlı 2 Mahallede bulunan derelerde temizlik çalışmasını tamamlandı. Derelerdeki çalışmasının ardından yağışlı havalarda su taşkınları engellenerek tarım arazilerinin zarar görmesinin önüne geçildi.
'MASKİ deremizi güzelleştirdi'
Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, 'Mahallemizde bulunan derede temizlik çalışması noktalandı. Bütün pislikler ve tıkanıklığa neden olan otlar temizlenerek deremiz açıldı. MASKİ sağ olsun güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Dere içerisindeki suyumuzun akışı sağlıklı hale geldi. Mahalleli olarak çalışmadan memnun kaldık. Emeği geçen tüm personele ayrı ayrı teşekkür ederiz' dedi.
'MASKİ sayesinde taşkından kurtulduk'
Dereçiftlik Mahalle Muhtarı Ergül Paydaş, 'Mahallemizde yer alan derede zamanla oluşan pislik ve yabancı otlardan dolayı su akışı engelleniyordu. Bazı zamanlar taşkın meydana geliyordu. MASKİ sayesinde taşkından kurtulduk. Bu hizmetlerin devamlı olmasını istiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, ve emeği geçen personele teşekkür ederiz' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2416 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum