Balıklı'da Kesintisiz Su

Mahallenin içme suyu şebekesi yenilendi.

Reklam
Balıklı'da Kesintisiz Su
24 Nisan 2017 - 11:59
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Balıklı Mahallesi'nde eski olması nedeniyle sürekli sorun yaratarak vatandaşları mağdur eden içme suyu şebekesini yeniledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki eski hatları yenileyerek Manisalılara kesintisiz su temin ediyor. Balıklı Mahallesi'nde yıllar önce döşenen içme suyu şebekesinin kullanılamaz duruma gelmesi üzerine çalışmalarına başlayan MASKİ, vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Eski olması nedeniyle sık sık patlaklara sebep olup mahalle sakinlerini mağdur eden şebekenin yenilenmesiyle birlikte Balıklı'nın tamamına daha kesintisiz su temini sağlandı.
Mahallede gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri Urhan ve mahalle sakinleri MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti. MASKİ'nin 95 Mahalle Projesi ile mahallerindeki altyapının yenilendiği belirten Muhtar Urhan, 'Mahallemizdeki kanalizasyon ve içme suyu hatlarımız MASKİ tarafından yenilendi. Yalnızca 250 metrelik bir kısım proje dahilinde değildi. Eski olduğu için de çok fazla sorun çıkarıyordu. Artık kullanılmaz hale gelmişti. Şimdi bu hat da yenilendi. Yapılan hizmetlerin hepsi için Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyorum. Sayelerinde bir sıkıntımız kalmadı. Allah razı olsun' diye konuştu.
Reklam
Bu haber 2038 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum