Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Balıklı'ya Yeni Sondaj

MASKİ Mahallede 160 metrelik kuyu açtı.

Reklam
Balıklı'ya Yeni Sondaj
05 Eylül 2016 - 00:14
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Balıklı Mahallesi'nde açtığı yeni sondajla mahalleye yetersiz gelen içme suyu sorunu için alternatif çözüm sunuyor.
            MASKİ Genel Müdürlüğü, Balıklı Mahallesi'nin ihtiyacı olan içme suyunu temin etmek amacıyla mahallede yeni bir sondaj çalışması başlattı. 160 metre derinliğinde açılan sondaj kuyusunun delgisinin tamamlanmasının ardından, su girişim yerlerinin belirlenmesine yarayan log alımı yapılarak çakıllama işlemi gerçekleştirildi. Kompresörle kuyu temizliği yapılmasından sonra, kuyudan elde edilen suyu analiz etmek üzere deneme pompası kurularak çalıştırılacak.
            MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Gördes'te gerçekleştirilen sondaj çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Manisa'nın 17 ilçesine sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Balıklı'da kuyumuzun delgi işlemini tamamladık. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'mızda görevli jeoloji ve jeofizik mühendisi arkadaşlarımız zeminin yapısıyla ilgili incelemelerini yaptılar. Mahallemizin yetersiz su problemini böylelikle ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2233 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum