Başkan Akyol Halkla İç İçe

Muhammet Akyol, 2017 faaliyet raporunu meclis üyeleriyle paylaştı.

Reklam
Başkan Akyol Halkla İç İçe
18 Nisan 2018 - 13:21
Reklam
Gördes Belediyesi, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısı'nda 2017 yılı faaliyet raporunu meclis üyeleriyle paylaştı.
Toplantıda 2017 yılına ait bazı istatistikler dikkat çekti. Başkan Muhammet Akyol 2017 yılında çeşitli ziyaretler kapsamında merkez ve mahallelerde 600 üzerinde düğün, sünnet, nişan, nikah ve hayır gibi davetlere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Bunun yanında mahallelere belediye hizmetleri noktasında yapmış olduğu ziyaretlerde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Muhammet Akyol 2018 yılı içerisinde de ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Muhammet Akyol hafta içi günlerde makamında vatandaşların taleplerini dinliyor. Cuma günleri ise sabah saatlerinde başlattığı esnaf ziyaretleriyle esnaflara hayırlı işler dileyerek; sohbet ediyor. Geçtiğimiz haftalarda başlattığı Hoş Geldin Bebek ziyaretleriyle Gördes'te bu yıl içerisinde dünyaya gelen bebeklerin ailelerini ziyaret ediyor. Cenaze, taziye ve hasta ziyaretleriyle de vatandaşların acılarına ortak oluyor. Başkan Muhammet Akyol'a ziyaretlerde belediye meclis üyeleri ve parti mensupları da eşlik ediyor.
Vatandaşların İlgisi ve Sevgisiyle Karşılanıyor
Hafta sonu programlarında merkez ve mahallelerden gelen düğün, sünnet ve hayır merasimlerine katılarak; gittiği her davette vatandaşlarla selamlaşıyor. Gittiği mahallelerde ilgiyle ve sevgiyle karşılanan Başkan Muhammet Akyol devam eden belediye çalışmalarını da yerinde inceleyerek; vatandaşların taleplerini dinliyor; çözümler üretiyor.
Başkan Muhammet Akyol konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; ' Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere vermiş olduğu talimatla mesai kavramı gözetmeksizin; gece gündüz, hafta sonu tatil demeden vatandaşlarımızla bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Ak Parti her zaman gücünü milletimizden almıştır. Bizler de partimizin temsilcileri olarak günlük dedikodulardan uzak sadece işimize ve milletimize odaklanarak hizmetlerimize devam edeceğiz. 2017 yılı içerisinde bizlere yapılan her davete icabet etmeye çalıştık. Yaklaşık 600 yazılı olan davete icabet etmişiz. Bu rakam yazılı olmayanlarla birlikte çok daha ilerilerde olduğunun farkındayız.  Milletimize hizmet yolunda var gücümüzle çalışmaya, her zaman milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz' dedi.


Reklam
Reklam
Bu haber 6423 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum