Başkan Akyol Öğrencilerle Buluştu

KYK'nın Kariyer Sohbetleri kapsamındaki etkinlik Gördes MYO'da yapıldı.

Reklam
Başkan Akyol Öğrencilerle Buluştu
08 Nisan 2016 - 15:00
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, KYK Akademinin Kariyer Sohbetleri kapsamında Gördes MYO Öğrencileriyle bir araya geldi. Gördes MYO Konferans salonundaki söyleşiye öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Programa Gördes MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Ercan Uşun, KYK Gördes Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, öğretim görevlileri, KYK Personeli ve öğrenciler katıldı.
Kariyerindeki dönüm noktalarını öğrencilerle paylaşan Başkan Akyol, öğrencilerimizin bir hedef belirleyerek hayata hazırlanmaları gerektiğini belirtti. Belli bir plan ve program çerçevesinde hayata hazırlanmak gerektiğini vurgulayan Akyol, yıllar öncesinde Belediye Başkanı olmanın hayalini kurduğunu söyledi.
Söyleşinin ilerleyen bölümlerinde öğrencilerden gelen soruları içtenlikle cevaplayan Muhammet Akyol; 'Başarının yolu pes etmeden, azimle çalışmaktan ve bireyin kendisini sürekli geliştirmesinden geçiyor' dedi.
Programın sonunda KYK Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım ve Gördes MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr Ercan UŞUN tarafından Başkan Akyol'a çiçek takdim edildi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2804 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum