Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan Ankara Çıkarması

Akyol ve meclis üyeleri Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Reklam
Başkan Akyol'dan Ankara Çıkarması
12 Aralık 2016 - 15:10
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Meclis Üyeleri Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette; Türkiye Büyük Millet Meclisi, Bakanlıklar ve Ak Parti Genel Merkezi'nde bir çok temasta bulunuldu.
Başkan Muhammet Akyol'a Belediye Meclis Üyeleri; Ahmet Esen, Azmi Andur, Hüseyin Gazancı, İlhami İlhan, İlhan Türe, Mehmet Ali Yüksel, Rıza Dilcan ve Sadettin Uslu eşlik etti. Gördes heyeti iki gün boyunca Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu.
Gördes heyeti; İlk olarak TBMM'de haftalık olağan AK Parti Grup toplantısına katılarak Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarını dinledi. Grup toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım'la hatıra fotoğrafı çektiren Gördes heyeti gün boyunca Ankara'da temaslarını sürdürdü.
Ak Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber, Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ ve İsmail Bilen'i makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden Gördes heyeti; ilçede yapımına devam edilen devlet yatırımları, ilçeye kazandırılması planlanan yatırımlar ve çeşitli sorunlarla ilgili taleplerini bizzat iletti.
Belediye Meclis Üyelerine Ankara ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Muhammet Akyol; "Gördes'imizle ilgili bir çok önemli girişimde bulunduk. İller Bankası'na yapmış olduğumuz ziyaret son derece olumlu geçti. Belediyemize yeni araçlar kazandırmayı planlıyoruz. Konut ve iş yeri projelerimize de devam edeceğiz. Çamlık Park Projesi ile ilgili ihale çalışmaları devam ediyor. İçerisinde hamam, sauna, havuz, konferans salonu, restoran, ticaret merkezinin bulunduğu tam donanımlı 3 Yıldızlı Otel'in 2017 yılı içerisinde proje ihalesi yapılacak. 2. Etap TOKİ'yle ilgili gerekli imar çalışmaları sürüyor. İlgi ve alakalarından dolayı milletvekillerimize tüm hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4735 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum