Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan Evet Kampanyası

Akyol, Meclis Üyeleriyle birlikte mahalleleri dolaşıyor.

Reklam
Başkan Akyol'dan Evet Kampanyası
18 Mart 2017 - 13:51
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, mahalleleri ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak referandumda 'Evet' için vatandaşlardan destek istiyor. Başkan Muhammet Akyol'a belediye meclis üyeleri ve Ak Parti teşkilat üyeleri de eşlik ediyor.
Başkan Muhammet Akyol geçtiğimiz hafta başladığı 'Evet' ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kılcanlar mahallesini ziyaret etti. Ardından Kıymık, Sarıaliler, Dereçiftlik, Bayat, Balıklı, Yeşilyurt, Karakeçili ve Çiğiller mahallelerini ziyaret eden Başkan Muhammet Akyol; ziyaretlerinde referandumda oylamaya sunulacak 18 maddeyi ayrıntılı bir şekilde 16 Nisan'a kadar da anlatamaya devam edeceklerini  ifade etti.
Gittiği her mahallede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Muhammet Akyol; ilk olarak vatandaşlarla muhabbet ederek mahallenin taleplerini dinliyor, ardından Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sistemiyle ilgili vatandaşlara hitap ediyor.
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara EVET'in Türkiye için önemini anlatan Başkan Akyol;  " Ülkemizin geleceği için inşallah referandumda sandıklardan güçlü bir şekilde evet çıkacak. Ülkemiz üzerinde gerek terör örgütleriyle gerekse son olarak 15 Temmuz darbe girişimiyle çok büyük oyunlar oynandığını hep birlikte gördük. Bizim milletimiz aziz bir millet. Oynanan tüm oyunları, tüm tuzakları canını ortaya koyarak bozdu ve bozmaya devam ediyor. Milletimizle el ele verip daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisanda inşallah Evet çıkacak. Ülkemizin büyüyüp güçlenmesini hiçbir zaman istemeyen Avrupa'ya karşı, Evet çıkarsa biz biteriz diyen Kandil'e inat; tarihinde nice kahramanlar barındıran Gördesli hemşerilerimiz güçlü bir şekilde evet diyerek Avrupa'ya, Kandil'e, terör örgütlerine tokat niteliğinde bir cevap verecektir " dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3583 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum