Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan MASKİ Ziyareti

Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Reklam
Başkan Akyol'dan MASKİ Ziyareti
13 Ocak 2017 - 23:06
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ'nin yatırımlarını görüşmek üzere ziyarete gelen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ağırladı.
            Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MASKİ'nin Gördes'te hayata geçirdiği projeler ile 2017 yılı yatırım takviminde yer alan projeler hakkında görüş alışverişi yapmak ve hayırlı olsun temennilerinde bulunmak için, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akyol'a Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Esen de eşlik etti. Muhammet Akyol ziyaretinde, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çiçek takdiminde bulundu.
            Genel Müdür Coşkun ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, 'MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 17 ilçemize her türlü koşulda altyapı hizmeti götürüyoruz. Amacımız, hiçbir farklılık, ayrım olmaksızın tüm ilçelerimize eşit hizmet sunmak. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı altyapılar inşa ederek, yaşadıkları sorunları ortadan kaldırmak için bu anlayışla yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6092 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum