Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan Teşekkür Mesajı

Gördes Bld.Bşk. Muhammet Akyol, referandum sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Teşekkür Mesajı
18 Nisan 2017 - 19:34
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması sonrası bir teşekkür mesajı yayınlayarak Gördesli vatandaşlara teşekkür etti.
Başkan Muhammet Akyol, 16 Nisan'da sözün sahibi milletin kararını verdiğine dikkat çekerek, " Hem Türkiye'de, hem de Gördes'te  huzur ve kardeşlik içerisinde demokrasinin tecellisi olan bir referandum geçirdik. Sandığa iradesini yansıtan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu sonucun ülkemize ve Gördes'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Vatandaşların tercihini yeni Türkiye'den yana yaparak, kalıcı istikrar istediğini ifade eden Başkan Muhammet Akyol, şunları kaydetti: "Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Gördes, kazanan Türkiye, kazanan 81 milyon. Bundan sonra gelecek nesiler için daha çok çalışmaya, üretmeye ve Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan çabalamaya devam edeceğiz.
Bu süreçte gece gündüz demeden mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak canla başla çalışan ve bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, ilçe başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza, belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Referandum çalışmalarımız boyunca yaptığımız mahalle, esnaf ve ev ziyaretlerinde bizleri büyük bir samimiyetle ağırlayan tüm vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Yine bizlerden desteğini ve ilgisini esirgemen değerli muhtarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.
Gördes'imiz yüzde 62.3 gibi büyük bir destekle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması'nda üzerine düşeni yaparak, Manisa'da üçüncü ilçe oldu. Ülkemizin güçlü yarınları, istikrarlı geleceği için büyük bir katkı sağladı. Bu bağlamda %92.86'lık oy oranıyla birinci olan Akpınar mahallemize, %91.53'lük oy oranıyla ikinci olan Benliali mahallemize, %91.35'lik oy oranıyla üçüncü olan Kızıldam mahallemize ve %90.22'lik oy oranıyla dördüncü olan Deliçoban mahallemiz başta olmak üzere verdikleri desteklerden dolayı tüm mahallelerimize şükranlarımı sunuyorum.
Değerli hemşerilerim seçimler gelip geçicidir, kalıcı olan kardeşliktir. Yine güzel ilçemizde, güzel ülkemizde hep beraber huzur içerisinde yaşamaya devam edeceğiz.
Sandığa giderek oy kullanan ve iradesini yansıtan milletimiz başta olmak üzere referandumun huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan asayiş kolluk görevlileri ve kamu çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ülkemize hayırlı olsun" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3605 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum