Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan Türkülü Evde Kal Çağrısı

Akyol, yardım kampanyasına 10.000TL bağışladı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Türkülü Evde Kal Çağrısı
05 Nisan 2020 - 18:39
Reklam
Reklam
Koronavirüs salgınına karşı Gördes'te etkin bir mücadele ortaya koyan Gördes Belediyesi, bu kez belediyenin anons sistemi ile vatandaşları uyardı. Merkez ve Mahallelerdeki vatandaşlara, belediyenin anons sistemi ile ‘Evde Kal' çağrısı yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yaptığı anonsun ardından Gördes türküsünü yayınlayarak vatandaşlara moral verdi.
Merkez ve Mahallelerdeki vatandaşlara, belediyenin anons sistemi ile ‘Evde Kal' çağrısı yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; "Aziz Hemşehrilerim; Bu güne kadar hep karşınıza siyasi konuşmalar için çıkmıştım. Ama bugün siyaset günü değil, bugün devletimize ve milletimize sahip çıkma günüdür. Bugün dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronavirüs ile mücadele etme günüdür. Bugün birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma günüdür. Bugün: milletçe moralimizi ve motivasyonumuzu yüksek tutma günüdür. Bugün Koronavirüs salgınının bize bulaşmasını ve bizden başkalarına bulaşarak hızlıca yayılmasını önlemek için ailece evde kalma günüdür. Değerli Hemşehrilerim; sizlerin sağlık, moral ve motivasyonu bizim için çok önemlidir. Bunun için bugünden itibaren Belediyemiz 0533 704 66 07 numaralı Whatsapp iletişim hattından bize yazın; 'Siz İsteyin, Biz Yayınlayalım' Evde kalın, Sağlıklı Kalın, Hep birlikte başaracağız...  Allah'a emanet olun" dedi.
BAŞKAN AKYOL'DAN 10.000 TL BAĞIŞ
Ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına destek veren Belediye Başkanı Akyol, 10.000 TL bağışladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 'Şimdi vefa zamanı, yardımlaşma ve birlik olma zamanı. En büyük gücümüz birlikteliğimiz. Bu birlik hareketidir, sadece teşvik olması için açıklıyorum' diyen Akyol, ödeme dekontunu takipçileriyle paylaştı.
Başkan Akyol kampanya ile ilgili de şunları söyledi:
'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasının açıklamasının hemen ardından İnternet bankacılığı yoluyla kampanyaya anında destek olmuştum. Kampanyaya yapmış olduğum bağışı açıklamak istemiyordum fakat kamuoyundan ve basından gelen talepler noktasında, kampanyaya teşvik olması amacıyla açıklama gereği duyduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına ben de 10 bin lira ile katıldım.  Zor günde bir ve beraberiz. Allah'ın izniyle bunu da aşacağız. Biz bize yeteriz. Hep birlikte başaracağız inşallah"
PAZARYERİNDEKİ ESNAFLARI DENETLEDİ
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Sebze Pazarındaki esnafları ziyaret ederek; maske, eldiven ve sosyal izolasyon kuralları noktasında uyarılarda bulundu.
Başkan Akyol, İçişleri Bakanlığının Genelgesi ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararları kapsamında Sebze Pazarındaki esnafları denetleyerek; Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında alınan kararlara uyulması noktasında esnaflara uyarılarda bulundu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2989 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum