Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Ergün'ün Ziyaretinden Notlar

Cengiz Ergün,kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımızın ilgi odağı oldu.

Reklam
Başkan Ergün'ün Ziyaretinden Notlar
18 Eylül 2015 - 15:43
Reklam
Reklam
Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün, bir gün süren Gördes ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşın derdini dinledi, kurumsal olarak yapılan hizmetlere ve çalışmalara nezaret etti.
            Konuştuğu, dert dinlediği ve bilgilendirdiği her ortamda Ergün, siyasetin ve siyasi hesapların çok ötesindeki görüntüsünü yineledi. O asla bir siyaset adamı değil. Tam teknokrat. İşi, hizmet üretmek ve değer yaratmak.
            Kalemoğlunda kadınların büyük ilgisiyle karşılaştı Başkan. Atiye Çelik adlı kadın başkana maniler söyleyerek, ortama büyük renk kattı. Kalemoğlunde hanımlar, Başkanla beraber fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
            Çiçekli-Sindel yolu yılların yarasıdır ilçemizde. İlçemizi Sındırgıya kestirmeden bağlayabilen bu yol, ne yazık ki ihmal yüzünde kış mevsiminde işlemez hale geliyordu. Yöre halkının Gördes'e bağlantı ve irtibatına büyük darbe vuruyordu.
            Belki bir rüya gibi projeyi hayata geçirmek, Başkan Ergün'e nasip oluyor. Yaklaşık 10km'lik Çiçekli-Sindel yolu, alt yapısı hazırlanarak asfaltlanıyor. Çiçekli ve Sindel bu sevincini, Başkana kurban keserek gösterdi.
            Başkanın vatandaşlarla ve yetkililerle gerçekleştirdiği toplantılarda, ön plana çıkan açıklamaları şöyle:
            Şehit Makbule meydanının peyzaj düzenlemesi için proje hazır. Pazaryerine otopark ve yenileme projesi bitmek üzere.
            Su deposunun mevcut haliyle kullanılması artık riskli. Bu depo yıkılacak ve yeni modern bir depo yapılacak. Bu yeni depodan basınçlı su sevkıyatı sağlanacak. Evlere su çıkmıyor derdine son verilecek.
            Gördes'in atık su projesinde ihale yapıldı. Bu iş kısa zamanda sona erdirilecek.
            Gördes kabristanında giriş ve çıkış yollarına ekipler tarafından taş döşeniyor. Bu çalışmanın Kurban bayramına kadar bitirilmesi planlanıyor.
             Başkan Cengiz Ergün mahalle ziyaretlerinde çocukların ilgi odağı oldu. Okul öncesi çocukların en çok ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemeleri, Zabıta ekipleri tarafından dağıtıldı.  Hediye edilen kırtasiye paketi ve toplarla sevinen çocuklar Başkan Ergün'ün elini öperek, kendisine teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4054 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum