Başkan Mehmet İnci:"Kazanan Ak Parti Olmuştur"

Ak Parti Gördes İlçe Başkanı İnci, kongre sonrası konuştu.

Reklam
Başkan Mehmet İnci:"Kazanan Ak Parti Olmuştur"
04 Aralık 2017 - 12:56
Reklam
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Ak Parti 6. olağan kongresi, büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne oldu. İki adayın kıyasıya yarıştığı seçimlerde; Mehmet İnci, rakibi Taner Yiğit'e 15 oy fark atarak ilçe başkanı seçildi.
          Yeni ilçe başkanı Mehmet İnci, kongre öncesi ve kongre süreciyle ilgili tüm söylenti ve gelişmelerle ilgili bir değerlendirme yaptı ve yeni dönemle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu.
          28 Kasım 2017 tarihinde ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan başkan İnci; 'Bu kongrenin adaylar açısından kazananı veya kaybedeni yoktur. Asıl kazanan Ak Parti'dir. Şunun altını ısrarla çizmek istiyorum. Öncesinde ve kongre gününde ne yaşandıysa, hepsi kongre salonunda kalmıştır' dedi.
          Başkan Mehmet İnci, bundan sonrası için şu görüşleri dile getirdi:
'Başta yönetim kurulumuz olmak üzere, tüm üyelerimizle, delegelerimizle birlik ve beraberlik duygusu içinde AK Partinin yeni başarılarına katkı sağlamak için, genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız.
          Kongre sürecinde büyük olgunluk gösteren tüm partililerimize, delegelerimize, katılımlarıyla bizleri şereflendiren milletvekillerimiz Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir ve Recai Berber'e, meslek ve oda temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının yetkililerine, siyasi parti temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyorum…'
Reklam
Bu haber 3603 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum