Bayram Pazarına Dikkat!

Bugün ilçemizde yılın en kalabalık günlerinden bir yaşanıyor.

Reklam
Bayram Pazarına Dikkat!
03 Haziran 2019 - 11:22
Reklam
Bugün Ramazan bayramının arifesindeyiz. Bugün aynı zamanda bayram pazarı. Tatilin 9 güne çıkmasıyla, ilçemiz son yıllardaki en kalabalık bayram pazarını yaşayacak. Çünkü binlerce Gördesli, bayramı ilçemizde geçirmek için adeta akın ediyor.
            Geçmiş yılların bayram pazarlarında yaşanan olumsuzlukların, bu bayram pazarında da yaşanması ihtimal dâhilinde. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için, bir dizi tedbir alması gerekiyor.
            Geçmiş yılların acı tecrübelerinden yola çıkarak, bazı hatırlatmalar yapmak istiyoruz.
            Pazara çıkarken apartman sakinleriyle değişimli olarak çıkın. Apartmanlara gelen, bilmediğiniz ve tanımadığınız şüpheli şahıslara dikkat ediniz. Şüphelerinizi polis ile paylaşınız ve 155 numaralı telefonu kullanınız.
            Çarşıdaki alış verişlerde dikkatli olunuz. Yankesiciliğe karşı üstünüzdeki parayı sağlam koruyunuz. Üzerinize lüzumundan fazla para almayınız.
            Merhamet duygularınızı ve iyilikseverliğinizi istismar etme yoluyla, sizi dolandırmak isteyenlere karşı uyanık olun. Sınırını aşmış iyilik ve merhamet çağrılarına şüpheyle bakın.
            Çarşı esnafı, pazarın yoğunluğu ile daha bir dikkatli olmak zorunda. Dalgaya getirilerek para ve mal alış verişlerinde tokatçılık yapmak isteyenlere göz açtırmayın. Verilen paraları sayarak alın, para üstlerini sayarak teslim edin.
Reklam
Reklam
Bu haber 1926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum