Beğel'de Halk Toplantısı

Toplantı sonrası yöresel yemek yarışması düzenlendi.

Reklam
Beğel'de Halk Toplantısı
23 Aralık 2019 - 12:18
Reklam
İlçe Kaymakamlığının her ay düzenlediği Halk Toplantılarının Aralık ayı oturumu Beğel Mahallesinde yapıldı. Kaymakam Bekir Abacı'nın başkanlık ettiği toplantıya;
Belediye Başkan Vekili Süleyman Doruk, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd.Bçvş. Hakan Kartal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, İlçe Müftüsü Zekeriya Koşum, Orman İşletme Şefi Barbaros Gökçe, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Güngör Akyol, Vakıf Müdürü Davut Akyol, Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, Gördes Toplum Sağlığı Merkezinden Dr. Gülnur Ertürk, Beğel Mahalle Muhtarı Tahir Bodur ve vatandaşlarımız katıldı.
    Toplantıda vatandaşlarımızın beklentileri ve şikayetleri dinlenerek, ilgili kurum amirleri tarafından talep ve sorulara cevaplar verildi.
YEREL YEMEK YARIŞMASI ve KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
Beğel İlköğretim kurumlarında 5.Gördes Okuyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. Kaymakamlık halk toplantısının ardından okula bahçesine geçen Abacı ve beraberindeki heyet; başta öğrenciler olmak üzere, öğretmenler ve mahalle halkıyla birlikte kitap okudu.
Manisa Her Yerde Okuyor ve Gördes Okuyor kitap okuma kampanyalarının önemine vurgu yapan Kaymakam Bekir ABACI; bir gün değil her gün okumamız gerektiğini ifade ederek kampanyaları geniş kitlelere ulaşması için gayret göstereceklerini belirtti, Manisa her yerde okuyor ve Gördes okuyor dedi.
Okuma etkinliğinden sonra yine okul binasında düzenlenen, Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında gerçekleştirilen yöresel yemek yarışmasına geçildi. Beğel'de geleneksel hale gelen ve bu yıl 2.si düzenlenen yöresel yemek yarışmasında birbirinden lezzetli yiyecekler jürinin beğenisine sunuldu.
Kaymakam Bekir ABACI öğrenci velilerini tebrik ederek geçmiş gelenek ve göreneklerimizin öğrencilere aktarılmasında emek sarf eden mahalle halkına teşekkür etti. Her iki projede aktif rol oynayan ve başarılı sağlayan vatandaşlarımıza ödülleri takdim edildi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4895 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum