Beğel'e 25 Bin Metrekare Kilit Parke

MASKİ'nin mahalledeki çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Beğel'e 25 Bin Metrekare Kilit Parke
15 Ekim 2018 - 16:52
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in Beğel Mahallesi'nde 11 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı. Ekipler mahallede, 25 bin metrekarelik üstyapı inşaatına başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleleri yeniden yaratıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes'in Beğel Mahallesi'nde altyapı işi noktalandı. Mahallede 6 kilometre kanalizasyon, 5 kilometre de içme suyu hattı sağlıklı hale getirildi. Altyapı çalışmalarının ardından Beğel'de 25 bin metrekare kilit parke taş döşeme işine başlandı. Mahalleye sıfırdan 1 adet içme suyu deposu inşa eden MASKİ, 3 adet de foseptik imalatına imza attı.
'Mahallemiz Büyükşehir ve MASKİ'yle güzelleşiyor'
Mahalle Muhtarı Tahir Bodur, yapılan yatırım ve hizmetler için teşekkür ederek, 'Çalışmalardan çok memnunuz. Mahallemiz adeta yeniden yaratılıyor. Eski altyapımız 40-50 yıllıktı. Mahallemiz Büyükşehir ve MASKİ'yle güzelleşiyor. Yapılan yatırımlar geleceğimize yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyoruz' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2115 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum