Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beğenler'de Kanalizasyon Yenilendi

MASKİ Beğenler'de 3400 metrelik hattı yeniledi.

Reklam
Beğenler'de Kanalizasyon Yenilendi
18 Haziran 2016 - 15:13
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde eski altyapıları tamamen yeniliyor. MASKİ, ilçemiz Beğenler Mahallesi'nde başlamış olduğu kanalizasyon hattı çalışmalarına son noktayı koydu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeden ilçelerin sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Karayağcı mahallesinin ardından Beğenler'deki kanalizasyon hattı yenileme çalışması da tamamlandı. Beğenler'de MASKİ ekipleri, 3 bin 400 metrelik hattı yenileyerek vatandaşların daha sağlıklı kanalizasyon sistemi kullanmasını sağladı. 1980'li yıllarda vatandaşların kendi imkanları ile yaptırdıkları kanalizasyon hattının yenilenmesi ile birlikte mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Ekiplerin Balıklı'daki çalışmaları hızlı bir şekilde ilerlerken, Dargıl'daki çalışmalarda kısa bir süre içerisinde başlayacak.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, ilçelerde yapılan altyapı yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nohutçu, 'Beğenler'deki çalışmamızı noktaladık. İdare olarak vatandaşlarımızın daha sağlıklı mahallelerde yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlanınca mahallelerimizde uzun yıllar altyapı sorunu yaşanmayacak' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum