Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beğenlerde Üst Yapı Tamam

Mahalleye 22 bin metrekare parke taşı döşendi.

Reklam
Beğenlerde Üst Yapı Tamam
29 Mayıs 2017 - 09:45
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi köyden mahalleye dönen bölgelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes'e bağlı Beğenler Mahallesi'nde gerçekleştirilen içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarının ardından kilit parke taşı kaplama işini de tamamladı.
          Manisalıların daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürebilmeleri için çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mahallede daha önce MASKİ Genel Müdürlüğü'nce 3 bin 400 metrelik kanalizasyon hattı ve 3 bin metrelik içme suyu şebeke hattı tamamlanmış ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına da başlanılmıştı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içerisindeyiz. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü'müzce mahallenin içme suyu hattı ve kanalizasyon hattı tamamlandı. Ardından kilit parkı taşı ve bordür döşeme çalışmalarına start verildi' dedi.
22 bin metrekare kilit parke taşı döşendi
         Gerçekleştirilen çalışmaların ardından Beğenler Mahallesi'nde 22 bin 484 metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 'Beğenler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımız bundan sonraki süreçte toz ve çamurdan etkilenmeyecekler. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2509 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum