Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye Meclis Toplantıları Ertelendi

Büyükşehir ve ilçe belediye meclisleri 3 ay boyunca toplanmayacak.

Reklam
Belediye Meclis Toplantıları Ertelendi
31 Mart 2020 - 19:16
Reklam
Reklam
Tüm dünyayı etkisi altına alan dünyada ve ülkemizde de yaşanılan virüs salgını tehlikesine karşı alınan önlemler kapsamında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve mahalli idare birlikleri meclislerinin yapacakları toplantılar ileri bir tarihe ertelendi.
İçişleri Bakanlığı tarafından il valiliklerine gönderilen Cumhurbaşkanlığı genlgesi ile tüm dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de görülen koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili olarak önlemler alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgınının bir an önce engellenmesi, vatandaşların sağlık güvenliğinin korunması amacıyla büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve mahalli idare birlikleri meclislerinin çalışmalarına yönelik ilave tedbirlerin alınmasının gerekli görüldüğü Manisa Valiliği'ne bildirildi.
Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada can kaybı ve vaka sayısının artmaya devam ettiğine dikkat çekilen yazıda salgında en temel risk unsuru virüsün bulaşıcılığının yüksek/hızlı olması nedeniyle vatandaşların toplu olarak bulunduğu mekanlara dikkat çekildi. Manisa Valiliği tarafından ilgili kurumlara bildirilen yazıda, yaşanan salgının bir an önce engellenmesi, vatandaşların sağlık güvenliğinin korunması amacıyla büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri mahalli idare birlikleri meclisleri ile il genel meclislerinin Nisan, Mayıs ve Haziran ayı toplantılarının ertelendiği bildirildi. Alınan karar ile Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan, Mayıs ve Haziran ayları toplantıları da ertelendi.  
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2199 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum