Belediye Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi

Yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol olmak üzere toplam 3 ayrı branşta eğitim veriliyor.

Reklam
Belediye Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi
07 Ağustos 2015 - 19:35
Reklam
Gördes Belediyesi'nin futbol, basketbol ve voleybol olmak üzere üç farklı dalda açtığı kurslar öğrenciler ve aileleri tarafından bu yıl da büyük ilgi gördü. Yaklaşık 180 öğrencinin katıldığı kurslar belediyenin kapalı spor salonu ve kapalı halı sahada yapılıyor.
Yaz spor okulları sayesinde öğrenciler tatillerini spor yaparak geçiriyor. Yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol olmak üzere toplam 3 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla eğitim veriliyor. Kapalı spor salonu, futbol sahası ve halı sahada devam eden kurslar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 3 ayrı yaş kategorisinde gerçekleşiyor.
Sporun önemine değinerek geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığının altını çizen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Yaz Spor Okullarının aynı zamanda öğrencilerin yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Başkan Akyol ayrıca spor okullarına gösterdikleri ilgi dolayısıyla ailelere ve spor kursu öğreticilerine de teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 3759 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum