Belediyeden 13 Mahalleye Çok Amaçlı Salon

Projelerin toplam maliyeti 4 milyon TL'yi geçiyor.

Reklam
Belediyeden 13 Mahalleye Çok Amaçlı Salon
18 Ağustos 2018 - 17:59
Reklam
Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 Milyon TL'lik Çok Amaçlı Salon yatırımının çalışmalarına hızla devam ediyor.
Vatandaşların yoğun talebi ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla Akpınar, Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerine çok amaçlı salon yapılıyor.
Vatandaşların düğün, hayır, sünnet, taziye, nişan ve halk toplantıları gibi çeşitli etkinlikleri gerçekleştirebileceği çok amaçlı salonların alt yapı çalışmaları devam ediyor.  Çok Amaçlı Salonların 5 Eylül Kurtuluş Etkinliklerinde toplu temel atma töreni yapılması, ardından 6 ay içerisinde de vatandaşların kullanımına açılması planlanıyor.
Mahallelere 4 Milyon TL'lik yatırım
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 13 mahalleye çok amaçlı salon yapımının devam ettiğini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; 'Şuanda Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerimiz olmak üzere 13 farklı noktada inşaat yapımı devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de programa aldığımız mahallerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Vatandaşlarımız Çok Amaçlı Salonlarımızda düğün, sünnet, nişan, hayır, taziye ve halk toplantıları gibi bir çok etkinliği gerçekleştirebilecekler. Salonlarımızın yapım aşamasına büyük önem gösteriyoruz. Uzun yıllar mahallelerimize hizmet verecek sağlam yapılar oluşturacağız. Projelerimizin toplam maliyeti 4 Milyon TL'nin üzerinde" dedi
Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz
Mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Muhammet Akyol; " Mahallelerimizle ilgili çok amaçlı salonlar, ortak kullanım yerleri, üst yapı, parke taşı kaplama, yol çakıllama, eğitim, tarım, sulama, ulaşım, spor ve park-bahçe gibi çeşitli projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmeye aralıksız devam ediyoruz. Güzel ilçemizi bir bütün olarak hak ettiği yere getirmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda çok amaçlı salonlarımız Gördes'imize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 3585 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum