Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyeden E-Hizmet Kolaylığı

Güncellenen e-Belediye sistemi, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Reklam
Belediyeden E-Hizmet Kolaylığı
30 Mayıs 2020 - 16:46
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi, Covid-19 salgını sonrası vatandaşlara, internet üzerinden 7 gün 24 saat hizmet vermeyi mümkün kılan e-Belediye sistemini yenileyerek hizmet kalitesini arttırdı.
Covid-19 salgını sonrası gelen yoğun talepleri karşılayabilmek için güncellenen e-Belediye sistemi, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Yeni e-Belediye hizmeti ile vatandaşlar, işlemlerini belediyeye gitmeden hızlıca ve istediği an tamamlayabilecek. E-Belediye uygulamasıyla vatandaşlar, 7 gün 24 saat boyunca vergi borcu, emlak ve çöp vergisi ödemeleri, talep ve öneri başvuruları gibi birçok işlemi çok daha kısa sürede ve çok daha rahat yapabiliyor. Gördes Belediyesinin yenilikçi hizmet anlayışı çerçevesinde güncellenen e-Belediye hizmetine www.gordes.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Hem mobil cihazlarda hem de masaüstü kullanıcıların rahatça kullanabilecekleri sistem sayesinde vatandaşlar, taleplerinin ve başvurularının hangi aşamada olduğunu online olarak izleyebilecek.
Hem Pratik Hem Güvenli Uygulama
Gördes Belediyesi güvenlik açısından bilgi ve teknoloji alanında vatandaşlara güvenlik garantisi sunuyor. E-Belediye sayfası üzerinden vergi ödemek isteyen mükelleflerin bilgilerini korumak için SSL Sertifikası kullanılırken, vatandaşın kredi kartı bilgileri 3D Secure güvenlik sistemi ile korunuyor. Kredi kartı bilgilerini giren vatandaşa bankası tarafından telefonuna güvenlik kodu mesaj olarak gönderiliyor. Bu güvenlik kodu sayesinde kredi kartı bilgilerinin de güvenliği sağlanıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5653 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum