Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyeden Geleneksel İftar Sofrası

İftar davetine yaklaşık 7 bin davetli katıldı.

Reklam
Belediyeden Geleneksel İftar Sofrası
03 Haziran 2019 - 13:31
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Geleneksel Gördes İftar Sofrası, Hükümet Konağı Meydanında, binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
 Geleneksel Gördes İftar Sofrasına Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, AK Parti Gördes Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, Gördes Belediyesi Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaşımız katıldı.
 BAŞKAN AKYOL, 'ALLAH, BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ BOZMAZIN'
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol  'Gördes Belediyesi olarak, geleneksel hale getirdiğimiz Gördes Geleneksel İftar Soframız etrafında sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyor, rabbime bu birlik ve beraberliğimizden dolayı sonsuz şükrediyorum. Hepiniz hoş geldiniz,  gönül soframıza şeref verdiniz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofrasında buluştuk. Allah, birliğimizi, dirliğimizi bozmasın' dedi.
'İFTAR SOFRASINDA, HERKESİN KATKISI VAR'
İftar Çadırının Ramazan ayı boyunca hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Muhammet Akyol 'Gördes Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca iftar çadırımızda ve evlere servis yaparak günlük ortalama 650 kişiye iftar yemeği verdik. İftar yemeklerinin hazırlanmasında bize katkı sağlayan, destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
 'İFTAR SOFRALARI BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÖSTERGESİDİR'
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 'Bu güzel iftar sofrasını, gönül sofrasını hazırlayan başta Gördes Belediyesi Başkanı Muhammet Akyol'a ve ekibine teşekkür ediyoruz.  İftar sofraları, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Ramazan Ayı'nı bereket ve bolluk içerisinde geçiriyoruz. Allah, Ramazan Bayramına ulaştırmayı nasip etsin' şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1940 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum