Belediyeden Giyim Bağış Kutusu

İlçemizde 10 farklı noktaya bağış kutuları yerleştirildi.

Reklam
Belediyeden Giyim Bağış Kutusu
26 Kasım 2019 - 18:08
Gördes Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında; vatandaşların kullanmadığı elbise vb. eşyaların kutulara koyularak ihtiyaç sahiplerine ulaşması amacıyla ilçemizde 10 farklı noktasına 'Giyim Bağış Kutusu' yerleştirildi.
Sosyal Belediyecilik kapsamında Gördes Belediyesi tarafından merkez mahallelerde 10 farklı noktaya 'Giyim Bağış Kutusu' yerleştirilerek; vatandaşlar tarafından kullanılmayan kıyafet, ayakkabı, havlu, perde ve ev tekstil ürünlerini hızlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Giyim Bağış Kutusunun sosyal sorumluluk anlamında güzel bir proje olduğunu ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " Merkez mahallelerimizde 10 farklı noktaya 'Giyim Bağış Kutusu' yerleştirdik. Vatandaşlarımız tarafından kullanılmayan kıyafet, ayakkabı, havlu, perde ve ev tekstil ürünlerini hızlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Vatandaşlarımızdan özel bir ricamız var; bu kutulara atılan kıyafet, ayakkabı, havlu, perde ve ev tekstili vb ürünlerin yıkanmış ve temizlenmiş olursa hem hijyen acısından hem de sağlık açısından önemlidir. Bu konuda vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyoruz" diye konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 34942 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum