Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyenin Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Gördes Belediyesi toplu kullanım alanlarında ilaçlama çalışması yapıyor.

Reklam
Belediyenin Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor
20 Mart 2020 - 18:21
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi, küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını Merkez ve Mahallelerde aralıksız sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Koronavirüs'e karşı ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, virüs, alacağımız önlemlerden daha güçlü değil, hep birlikte başaracağız" dedi.
Dezenfekte çalışmalarıyla ve alınan tedbirler kapsamında açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Dünyada hızlı bir şekilde yayılan ve Türkiye'de de görülen koronavirüs ile ilk andan itibaren dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımıza başladık. Biz belediye olarak tüm imkanlarımız ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye olarak bugüne kadar etkin ve başarılı bir mücadele verdik. Bu süreci, inşallah birlikte atlatacağız. Kurallara mutlaka uymalıyız. Tedbiri elden bırakmamalıyız. Tedbiri ne kadar sıkı tutarsak, tehdit o kadar zayıflar. Virüs, alacağımız önlemlerden daha güçlü değil, hep birlikte başaracağız" diye konuştu.
Gördes Belediyesi ekipleri tarafından, Merkez ve Mahallelerde vatandaşların ortak kullanım noktaları olan cadde, sokak, çöp konteynerlerini deterjanlı sularla yıkayan ve ilaçlayan ekipler, bir yandan da cami, çocuk oyun parklarını da dezenfekte ediyor.
Çocuk Oyun Parkları Dezenfekte Ediliyor
Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun parklarında da ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Parklardaki banklardan zemine, çocuk oyun ekipmanlarından spor aletlerine kadar her şey dezenfekte ediliyor. Hummalı bir şekilde çalışan ekipler, koronavirüsüne karşı camilerde de çalışmalarını sürdürüyor. Cami içleri temizleniyor, şadırvan bölümleri de deterjanlı sularla yıkandıktan sonra dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan önleyici tedbirler büyük bir titizlikle sürdürülüyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3285 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum