Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyesporda Olağanüstü Genel Kurul

Süper Amatörde mücadele edecek Belediyesporun yeni yönetimi belli oldu.

Reklam
Belediyesporda Olağanüstü Genel Kurul
08 Temmuz 2019 - 18:32
Reklam
Reklam
Gördes Belediyespor Kulübünün Olağanüstü genel kurul toplantısı Başkan Muhammet Akyol yönetiminde gerçekleştirildi. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, Divan Başkanlığına Rıza Dilcan, Divan üyeliklerine ise Zekeriya Sevinç ve Seher Eren oy birliği ile seçildi.
Gördes Belediyespor Olağanüstü Genel Kurul toplantısında ayrıca yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelikleri seçildi.  Başkan Akyol yaptığı açıklamada Olağanüstü genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek; '10 yıllık çalışma süremizde spora ve sporcularımıza onlarca hizmet kazandırdık. Yeni dönemimizde de ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Gördes Belediyespor'umuzun başarılı bir sezon geçirmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu zamana kadar emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, yeni görev alan üyelerimize başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.
Gördes Belediyespor'un yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: ' Muhammet Akyol, Ahmet Esen, Veysel Soner, Mehmet Gürbüz, Mustafa Ali Yiğit. Yeşil Sarılıların Denetim Kurulu üyeliklerinde ise Serkan Temel, Kevher Bayram ve Muhammet Karabaş yer alıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum