Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyespor'un Bileği Bükülmüyor

Gördes Belediyespor ilk devreyi namağlup lider olarak tamamladı.

Reklam
Belediyespor'un Bileği Bükülmüyor
02 Aralık 2016 - 09:25
Reklam
Reklam
Manisa 1. Amatör Kümede oynanan 8. Hafta müsabakaları ile ilk devre tamamlandı. B Grubunda mücadele eden Gördes Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Süleymanlıspor'u 3-2 mağlup ederek devreyi lider olarak tamamladı.
Karşılaşmanın genelinde oyunun hakimiyetini elinde bulunduran mavi beyazlılar maçın ilk yarısını 2-1 önde kapattı. Süleymanlıspor ikinci yarıda beraberliği yakalamasına rağmen maçın sonlarına doğru baskısını arttıran temsilcimiz, 3 puanı 3 golle almasını bildi ve puanını 24'e çıkarttı. Karşılaşmada Belediyespor'un gollerini Mehmet Köroğlu, Mehmet Akbaş ve penaltıdan Fatih Çiniz kaydetti.
Müsabakada emektar defans oyuncusu Mustafa Ali Yiğit'in hava topunda rakibiyle çarpışması yürekleri ağıza getirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yiğit burada tedavi edildi. Deneyimli futbolcu tedavisinin ardından taburcu oldu.
Ligin ilk devresini namağlup lider bitiren Gördes Belediyespor'un teknik sorumlusu Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada: 'Futbolcularımız emeklerinin karşılığını alıyor, bunun için çok mutluyuz. Çalışma ve mücadele bizim, destek taraftarın, hüküm ve zafer Allahı'ındır' dedi.
Öte yandan B grubundaki diğer temsilcimiz Gördes Güneşlispor da devrenin son maçında Karabulutspor'u, Gördes'te oynanan maçta 8-1 mağlup ederek iddiasını sürdürdü. Güneşlispor'un gollerini Okan(4), Ferdi (2), İsmail ve İbrahim kaydetti. Gördes Güneşlispor, Belediyespor'un ardında 18 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3217 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum