Binlerce Gördesli Darbeye Karşı Yürüdü

Dev Türk Bayrağı eşliğinde çok sayıda vatandaşımız yürüyüşe geçti.

Reklam
Binlerce Gördesli Darbeye Karşı Yürüdü
17 Temmuz 2016 - 21:35
Reklam
TSK içindeki Fetullahçı Terör Örgütü grubun darbe girişimi binlerce Gördesliyi meydanlara döktü. Milli iradenin yanında olan halk, ‘darbeye hayır' sloganları attı.
Fetullahçı Terör Örgütü tarafından Türkiye'ye karşı darbe girişiminin ardından Gördes'te vatandaşlar sokağa döküldü. Binlerce vatandaş Şehit Makbule Hanım Meydanında Türk bayraklarıyla toplandı.
Darbe girişiminin ikinci gününde yürüyüş gerçekleştiren binlerce vatandaş ‘Ya Allah, Bismillah, Allahüekber' sloganları ile adeta Gördes'i inletti.  Gördesliler yürüyüşte dev Türk Bayrakları eşliğinde milli iradeye sahip çıktı.
Şehit Makbule Hanım Meydanında toplanan binlerce Gördesliye seslenen Başkan Muhammet Akyol, "Hükümetimiz şu an askeri darbeyi püskürtmüştür. Ama tehlike hala geçmedi. Sahte açıklamalara asla inanmayalım. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak demokrasiye sahip çıktık, buradayız, meydanlardayız, üç beş çapulcuya devletimizi teslim etmeyeceğiz. Sağcısı solcusu bugün hep birlikte milli iradeye sahip çıkıyoruz" diye konuştu.
Başkan Akyol, vatandaşları bugün de Şehit Makbule Hanım Meydanına Davet Etti
Devletin resmi kaynaklarından tehlikenin tamamen bittiği açıklaması gelene kadar meydanlarda olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Muhammet Akyol: "Değerli hemşehrilerim sizleri; bugün bir kez daha şükrümüzün ifadesi, şehitlerimizin rahmeti, birlik ve beraberliğimizin daimliği için Mevlüd-ü şerif ve Kuran-ı Kerim okutulmak ve dualarla buluşmak üzere 21.30'da Şehit Makbule Hanım Meydanı'na Milli iradeye sahip çıkmaya bekliyorum.' dedi.




Reklam
Reklam
Bu haber 3947 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum