Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Börez'de Altyapı Yenileme Çalışması

154 Mahalle Projesi kapsamında Börez'de çalışma başladı.

Reklam
Börez'de Altyapı Yenileme Çalışması
09 Ekim 2017 - 11:59
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'e bağlı Börez Mahallesi'ndeki altyapı yenileme çalışmalarına da başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesindeki mahalleleri 154 Mahalle Projesi ile tanıştırmaya devam ediyor. MASKİ, proje kapsamında Gördes'in üçüncü mahallesi olan Börez'deki çalışmalarını da başlattı. Mahallenin 6 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattı Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla yenileniyor. Kanalizasyon hattının yanı sıra,  bölgede 3 adet fosseptik imalatı yapılarak, mahallenin 4 buçuk kilometrelik içme suyu şebekesi de sağlıklı hale getirilecek. Altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında MASKİ, üstyapıyı da ele alarak 14 bin 500 metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirecek.
'Mahallemiz yıllardır böyle hizmet görmedi'
Börez Mahalle Muhtarı İsmail Oruç, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e bu imkanları bize sunduğu için çok teşekkür ediyorum. Mahallemiz yıllardır böyle hizmet görmedi. İnsanlarımıza çok faydalı bir iş yapılıyor. Artık vatandaşlarımız daha rahat su kullanacaklar ve daha iyi bir kanalizasyon hizmeti alacaklar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2098 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum