Bosna Hersek Parkı 15 Temmuz Şehitler Meydanı Oluyor

Başkan Akyol, Milli İrade nöbetinde yaptığı konuşmada konuyu gündeme taşıdı.

Reklam
Bosna Hersek Parkı 15 Temmuz Şehitler Meydanı Oluyor
06 Ağustos 2016 - 01:24
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişiminin ardından, milli irade nöbetlerinin tutulduğu Şehit Makbule Hanım Meydanındaki Bosna Hersek Parkı'nın adının 15 Temmuz Şehitler Meydanı olarak değiştirileceğini söyledi.
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminin üzerinden 19 gün geçmesine rağmen Şehit Makbule Hanım Meydanı ve Bosna Hersek Parkı her akşam Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti tutan Gördeslilerle dolup taşıyor.
Bosna Hersek Parkında Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'inde katıldığı Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde bir konuşma yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Bosna Hersek Parkının adının '15 Temmuz Şehitler Meydanı' olarak değiştirileceğini açıkladı.
Başkan Akyol demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, '15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz asker elbisesi altına gizlenmiş FETÖ tarafından karanlıklara sürüklenmek istenmiş ama Milli İrade ve Demokrasi bilincinde olan milletimiz canları pahasına bu darbe girişimine karşı koymuştur.
 İki haftadır devam eden Milli İrade ve Demokrasi nöbetimizde bizleri yalnız bırakmayan ve FETÖ'nün darbe girişimine karşı her akşam milli irade nöbeti için toplanan vatandaşlarımızın bu alanı benimsemelerinden hem de şehitlerimize ahde vefa için bizler de Bosna Hersek Parkının '15 Temmuz Şehitler Meydanı' olarak değiştirilmesine karar verdik.
Gördes Belediye Meclisi olarak ilk toplantımızda bu konunun teklifini yapacağız ve inşallah bu değişikliğin onayını da alacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin de bu konuda bizlere destek vereceğini düşünüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinde de alınacak kararla Gördes Bosna Hersek Parkı bundan böyle '15 Temmuz Şehitler Meydanı' olacaktır.' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 3735 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum