Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet ve Ekrem Şengül ile Elveda Kahraman Şeyhyaylada toprağa verildi.

Reklam
Bu Acıya Yürek Dayanmaz
08 Ocak 2018 - 16:29
Reklam
Reklam
Geçirdikleri trafik kazasında, hayatlarını kaybeden aynı aileden 3 kişi, Şeyhyayla mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
            7 Ocak 2018 günü;  Gördes'ten gelen Ahmet Şengül yönetimindeki 45 M 2051 plakalı araç; Gördes Demirci karayolunun Kızıldam köprüsü mevkiinde, Gördes istikametine gitmekte olan,  Mehmet Kaya yönetimindeki 45 DA 157 plakalı MASKİ'ye ait araçla çarpışmıştı.
            Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Şengül (31) ile araçta bulunan 3 yaşındaki oğlu Ekrem Şengül ve kayınvalidesi Elveda Kahraman olay yerinde hayatını kaybetmişti.
            Kazada aynı otomobilde bulunan Ahmet Şengül'ün eşi Emine Şengül, ağır yaralı olarak Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
            Katliam gibi kazada hayatlarını kaybeden Ahmet Şengül, oğlu Ekrem Şengül ile kayınvalidesi Elveda Kahraman, Şeyhyayla mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
            Cenaze törenine ilçe kaymakamı Fatih Ayaz, ilçe belediye başkanı Muhammet Akyol, MASKİ yetkilileri ile civar il, ilçe ve kırsal mahallelerden gelen binlerce kişi katıldı.
            Gözyaşı ve hıçkırıkların sel olduğu cenaze töreninde, ölenlerin aileleri ve yakınları güçlükle teskin edilebildi.
            Aslen Şeyhyayla mahallesinden olan Ahmet Şengül, Manisa'da Vestel'de çalışıyordu. Hafta sonu için Şeyhyayla'ya gelmiş, olay günü kayınvalidesi Elveda Kahramanın, Gördes Devlet Hastanesinde bir rahatsızlıktan dolayı tedavisini yaptırdıktan sonra Şeyhyayla mahallesine doğru yola çıkmıştı.








Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum