Bu Gurur Fatihli Öğrencilerin

TEOG sınavında 6 öğrenci 120 soruyu doğru cevapladı.

Reklam
Bu Gurur Fatihli Öğrencilerin
19 Haziran 2017 - 16:58
Reklam
Fatih Ortaokulu eğitim ve öğretimdeki başarısını, her yıl katlayarak zirveye taşıyor. Son yıllarda TEOG (Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş) sınavlarında elde ettiği başarılarla dikkat çeken Fatih, bu yılın TEOG sınavlarında yine göz kamaştırıcı bir başarıya imza attı.
            İkinci TEOG sınavının sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, okulda büyük bir sevinç yaşandı. 8. sınıf öğrencilerinden tam 6 öğrenci, 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek, Türkiye birinciliği sıralamasında yer aldı.
            Bu üstün başarıyı gösteren Fatihli öğrenciler şunlar: Sadettin Berke Seviş, Hilmi Berkay Aslan, Hilal Erdem, Caner Kösem, Ömer Faruk Coşkun, Emine Gülse Sakız..
            2016–2017 Eğitim ve Öğretim yılının okul birincisi olan Sadettin Berke Seviş; ilk TEOG sınavında 120 sorunun 118'ni doğru cevaplamış. İkinci TEOG'ta arkadaşlarıyla beraber, 120 soruya doğru cevap vererek, Türkiye birinciliği sıralamasında yer almış.
            TEOG başarısının yanı sıra, okul ortalaması ile dönem birincisi seçilen Sadettin Berke Seviş; 'Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ailelerimize ve öğretmenlerimize bu gururu yaşattığımız için çok mutluyuz' dedi.
            Fatih Orta Okulu müdürü İbrahim Karaca, elde edilen başarılar üzerine gazetemize yaptığı açıklamada;
'Planlı ve programlı çalışmanın karşılığını alıyoruz. Fatih Ortaokulu bir aile sıcaklığı ile eğitim ve öğretimde bu başarıları yakalıyor. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, bizim kadar gayret eden öğrenci velilerine, Fatihli olmanın ayrıcalığını başarılarıyla tescil eden öğrencilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 6656 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum