Burası Gördes Burada Küfür Yok

Amatör Liglerde mücadele eden takımlarımızın maçlarında tribünler büyük özveri gösteriyor.

Reklam
Burası Gördes Burada Küfür Yok
22 Ocak 2019 - 17:29
Manisa amatör liglerinde mücadele eden üç takımız var. Gördes Belediyespor, Güneşlispor ve Gördesspor. Hafta sonları Recep Tayip Erdoğan spor kompleksinde, mutlaka bir maç oluyor.
            Futbol sevdalıları takım ayırt etmeksizin üç takımımıza da destek veriyor, stadı dolduruyor. Gördes'in amatör liglerde takımlarıyla ve coşkulu seyircisiyle ayrı bir yeri var.
            Geçtiğimiz hafta takdir edilecek bir güzelliğe imza attı Gördes. Çocuklarımız, genç kızlarımız ve kadınlarımız da maça gelsin, futbolun zevkini çıkarsın istedi. Sonra müthiş bir organizasyon gerçekleştirildi.
            Kaymakamlık, Gördes Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ortaklaşa bir çalışmayla bir ilki gerçekleştirdi.
            Geçtiğimiz hafta Gördes Belediyesporun ve Güneşlispor'un maçları vardı. Cumartesi ve Pazar günleri tribünler bayram havası içindeydi. Pankartlar asıldı ve şunlar yazılıydı pankartlarda: 'Burası Gördes, Burada Küfür Yok', 'Küfür Dışarı Çocuklar İçeri'
            Bu kadarla sınırlı kalmadı tribünler. Kerim Çakır orkestrası görevdeydi. Kötü söz ve hele küfür yoktu. Müzik eşliğinde şarkılar söylendi besteler yapıldı. Ortaokul öğrencileri kızlarımız, çocuklarımız yüzlerce taraftar takımlarımızı destekledi futboldan büyük keyif aldı.
Reklam
Reklam
Bu haber 4098 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum