Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir Meclisinde Azerbaycan'a Tam Destek

Meclis Toplantı Salonunda Azerbaycan bayrakları asıldı.

Reklam
Büyükşehir Meclisinde Azerbaycan'a Tam Destek
17 Ekim 2020 - 18:05
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ekim ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ermenistan'ın Karabağ'da sivilleri hedef alan saldırıları ile terör örgütü PKK'nın Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Trabzon'da ormanlara saldırısına değinen Başkan Ergün, alçakça saldırıları kınadı. Öte yandan mecliste Azerbaycan bayrakları ile Azerbaycan'a destek mesajları verildi.
 Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı'nda Azerbaycan'a destek mesajları verildi. Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırılarını kınayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 'Ermenistan terör devletinin alçakça saldırısı sonucu şehit olan sivil soydaşlarımızı rahmetle anıyorum. 27 Eylül günü ateşkes şartlarını ihlal ederek köylerde sivilleri hedef alan işgalci Ermenistan, Azerbaycan ordusunun haklı karşı müdahalesi sonrası ağır kayıplar yaşamış, kahraman Azerbaycan ordusu 30 yıldır Ermenistan işgali altında olan Karabağ'ı temizlemeye başlamıştır. Yenilgiyi hissederek, uluslararası topluma yalanlarla şirinlik yapmaya çalışan terörist Ermenistan, bir kez daha sivilleri hedef almış Gence ve Bakü'ye saldıracak kadar alçalmıştır. Bizler, koşulsuz olarak kardeşimiz Azerbaycan'ın yanındayız. 30 yıldır Azerbaycan'a ait olan toprakları işgal eden Ermeniler ait oldukları yere dönecek, Karabağ'da Azerbaycan bayrağı yeniden dalgalanacaktır. Karabağ Türk'tür, Türk kalacaktır. Bu vesileyle kardeşimiz Azerbaycan'a buradan desteklerimizi bir kez daha ifade ediyor, Azerbaycan ordusuna inancımız ve gönlümüzle muzaffer olmaları için dualar ediyoruz. Kardeşimizin haklı davasında sonuna kadar yanındayız' dedi.
Terör Örgütünün Orman Yakmasını Kınadı
Terör örgütünün ormanları yakmasını da nefretle kınayan Başkan Ergün, 'Bölücü terör örgütü PKK, aldığı ağır darbeler sonrası doğayı hedef alan terör eylemleri gerçekleştirmeye başladı. Öncelikle başta Hatay olmak üzere, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Trabzon'da ormanlarımızda meydana gelen ve hepimizin yüreğini yakan yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. İnanıyorum ki milli servetimiz olan ormanlarımıza yapılan bu hain saldırı ve doğanın eşsiz nimetlerine yapılan bu ihanete karşı topyekûn mücadeleyle bu zorlukları atlatacağız' diye konuştu.
Merhum Candan'ın Yerine Gürhan Erdem Geldi
Koronavirüs tedavisine yenik düşerek yaşamını yitiren meclis üyesi Mehmet Candan'ı da rahmetle anan Başkan Ergün, 'Kırkağaç'tan Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Candan arkadaşımız ne yazık ki hakkın rahmetine kavuştu. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun, başımız sağ olsun. Merhum Mehmet Candan arkadaşımızın yerine AK Parti Kırkağaç Meclis Üyesi Sayın Gürhan Erdem, büyükşehir belediye meclisimize dahil oldu. Gürhan Erdem arkadaşımıza aramıza hoş geldin diyor, başarılar diliyorum' dedi.
Yalçınkaya'ya Taziye, Çavdarlı'ya Geçmiş Olsun
Eylül ayında babasını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'ya taziye, koronavirüs tedavisi gören meclis üyesi Çetin Çavdarlı'ya da geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Ergün, 'Genel Sekreterimiz Aytaç Beyin kıymetli babası Şerafettin Yalçınkaya, Eylül ayında hakkın rahmetine kavuştu. Aytaç Bey ve kederli Yalçınkaya ailesine başsağlığı, merhum Şerafettin Yalçınkaya'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. İyi Parti'den Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Çetin Çavdarlı ve eşi hanımefendinin koronavirüse yakalandığını üzüntüyle öğrendim. Çetin Çavdarlı ve eşi başta olmak üzere tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum' ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 14677 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum