Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehirde Gördes'in Projeleri Görüşüldü

Başkan Akyol, beraberindeki heyetle Başkan Ergün'ü ziyaret etti.

Reklam
Büyükşehirde Gördes'in Projeleri Görüşüldü
14 Ekim 2019 - 13:59
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek; Gördes'in geleceğine yönelik plan ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Esen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek; Gördes'in geleceğine yönelik plan ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de toplantıda hazır bulundu. Gördes'e özgü hediyeleri kabul eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretlerinden dolayı Başkan Muhammet Akyol'a teşekkür ederek; Gördes'in de diğer ilçeler gibi yatırım ve projelerden yararlanacağını belirtti.
Misafirperverliklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Başkan Akyol, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'le Gördes'imizin geleceğine yönelik projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Hali hazırda devam eden Büyükşehir ile ortak projelerimiz hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Amacımız Gördes'imize daha güzel hizmetler yapmak ve kalıcı eserler bırakmaktır" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4798 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum