Büyükşehirden Çiftçiye Fidan Desteği

İlçemizde 73 üreticiye toplamda 7371 ceviz fidanı verildi.

Reklam
Büyükşehirden Çiftçiye Fidan Desteği
12 Kasım 2016 - 17:30
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra, halkımızın yaşam alanlarını geliştirmeyi sürdürüyor. Bu arada çiftçilerimizi de unutmuyor. Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı hayata geçirdiği projelerle, Manisalı çiftçilere büyük destek veriyor.
            Bu kapsamda Gördesli çiftçilere, Büyükşehir tarafından ceviz fidanı dağıtıldı. 73 üreticiye toplamda 7371 ceviz fidanı verildi. Fidan bedellerinin %75'i Büyükşehir tarafından hibe ediliyor.
            Fidan dağıtımı için Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda tören düzenlendi. Fidan dağıtım törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Genç, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, meclis üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir çiftçi gurubu katıldı.
            Törenin açılış konuşmasını Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya yaptı. Gökkaya konuşmasında Büyükşehir olarak Gördes'te verdikleri hizmetleri anlattı. 2 yıl önce hayal bile edilemeyen yolları ve mahalle ihtiyaçlarını hayata geçirdiklerini ifade eden Gökkaya, 'Bunları yeterli görmüyoruz. Daha çok çalışacağız dedi.
            Konuşmaların ardından çiftçilere ceviz fidanları protokol tarafından dağıtıldı.
Reklam
Reklam
Bu haber 5998 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum