Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehirden Eğitim Ziyareti

Büyükşehir yetkilileri eğitim hizmetleri için önemli temaslarda bulundu.

Reklam
Büyükşehirden Eğitim Ziyareti
21 Aralık 2016 - 15:11
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, ilçemizi ziyaret ederek, bir takım temaslarda bulundu. MABEM kurslarının daha etkin hizmet verebilmesi için kurumlarla görüş alışverişinde bulunuldu, birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, MABEM Müdürü Abdülkadir Çam ve Yardımcısı Sedat Eroğlu, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya'ya ziyarette bulundu. Maddi durumu olmadığı için dershanelere gidemeyen öğrenciler gündeme gelirken, Büyükşehir Belediyesi olarak bu öğrenciler için neler yapılabileceği konusu ele alındı.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün bu konuda hassasiyet gösterdiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
Aksoy ve beraberindekilerin ikinci durağı ise Gördes Kaymakamlığı oldu. Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile bir araya gelen heyet, Kaymakam Bilgin'e hediye takdim etti. Yeni çıkan Kanun Hükmünde Kararnameler ve MABEM kurslarının gündeme geldiği ziyarette konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, çocuklara ve gençlere en iyi eğitim imkanını sunmak için çalıştıklarını vurguladı, birlik ve beraberlik içinde çalışarak başarıların artacağını söyledi. Ziyaret heyeti daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik ile bir araya geldi ve birlikte yapılabilecek etkinlikler üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2618 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum