Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çanakkale Gezileri Devam Ediyor

Son olarak Nakıpağa Mahallesinin hanımları Çanakkale'yi gezdi.

Reklam
Çanakkale Gezileri Devam Ediyor
07 Mayıs 2016 - 14:07
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi'nin Kültür Gezileri kapsamında gerçekleştirdiği Çanakkale gezileri devam ediyor. İlk olarak Deliçoban mahallesiyle başlayan geziler; Şeyhyayla, Evciler, Karayağcı, Akpınar, Tüpüler, Adnan Menderes, Dalgır, Uzunçam, Boyalı, Karaağaç, Kayacık, Dereçiftlik   mahallesiyle devam etti.
Gezilere destansı bir mücadelenin verildiği, tarihin yazıldığı mekanları görmek isteyen bayanlar yoğun ilgi gösteriyor. Ayrıca Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan bir grup Gördes Belediyesi tarafından Çanakkale'ye götürüldü.
Kültür gezileri geçtiğimiz hafta içerisinde Balıklı ve Nakıpağa Mahallesi sakinleri için düzenlendi. Gezide bayanlara Muhtar Kerim Çakır eşlik etti.
Destansı bir mücadelenin yaşandığı ve şanlı bir tarihin yazıldığı toprakları görmek isteyen ve aziz şehitlerimize dua etmek için Çanakkale'ye giden vatandaşlar gezilerden memnun kalıyor. Profesyonel rehberlerin eşlik ettiği ziyaretçilere, gezi boyunca tarihi yerler bir bir anlatılıyor.
Çanakkale Kültür Gezileriyle mahallelilerin büyük takdirini alan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol bayanları yola çıkmadan önce ziyaret ederek; Çanakkale'ye uğurluyor. Başkan Akyol her gittiği mahallede büyük bir ilgiyle karşılanıyor.
Çanakkale tarih ve kültür gezilerine bayanlarımızın katılımından memnun olduklarını belirten Başkan Akyol, şunları söyledi; "Çanakkale bizim için önemli bir yer. Orada destan yazan aziz şehitlerimiz yatıyor. Sizler Çanakkale'yi geçilmez ilan eden şehitlerimize bizlerden selam götürün. Bu geziler sayesinde Çanakkale ruhunu sizlere yerinde yaşatmayı amaçlıyoruz. " dedi.Geçtiği
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 9298 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum